AEG Siemens Siemens
Bel ons

Over onze witgoedspeciaalzaak in DELFT

Na jarenlang als witgoedmonteurs werkzaam te zijn geweest, zijn wij onze witgoedspeciaalzaak in DELFT begonnen. Met de wensen en eisen van onze klanten als uitgangspunt streven wij in al onze werkzaamheden kwaliteit en duurzaamheid na.

Wij bieden diensten voor en producten van uiteenlopende huishoudelijke apparatuur en verstrekken gedegen advies over het gebruik en het onderhoud ervan. Delta Witgoed Service onderscheidt zich door niet uitsluitend verkoopgericht te zijn, maar vooral klantgericht te werken. Dat houdt in dat wij alles in het werk stellen om de problemen met huishoudelijke apparatuur van onze klanten op een zo snel en voordelig mogelijke wijze op te lossen. Zonder onze kwaliteit uit het oog te verliezen.


Onze werkzaamheden bestaan uit reparatie, onderhoud,
verkoop van kleine, grote, ingebouwde
en vrijstaande huishoudelijke apparatuur.


Wij verrichten onze werkzaamheden voor zowel de particuliere als de bedrijfsmatige markt. In het verleden hebben wij menig klant kunnen voorzien van uitstekende diensten en producten.

Met de jarenlange ervaring en expertise aan onze kant zijn wij een waardevolle partner voor bedrijven en particuliere huishoudens. Neemt u voor meer informatie contact met ons op. Een van onze vakbekwame medewerkers staat u graag te woord.
Contactinformatie
Adres
Schieweg 15
2627AN Delft
(Noord 5)

Correspondentieadres
Postbus 102
2600 AC Delft

Telefoon
06-520 55 000


WhatsApp of SMS-melding reparatie
06 - 520 55 000
Reparatie Delta Witgoed

Aankoop en service

Wij verkopen, repareren, monteren en onderhouden alle merken. In onze voorraad vindt u merken zoals Bosch, Siemens, AEG, Whirlpool, Bauknecht en Smeg-producten.

Wij hebben witgoedapparatuur van alle leidende en toonaangevende merken die courant zijn op de witgoedmarkt. Dus ook voor de aankoop van nieuw witgoed zijn wij uw betrouwbare leverancier.