AEG Siemens Siemens
Bel ons

De diensten van onze witgoedreparatieservice

U begrijpt dat wij onze diensten bieden met het voornaamste resultaat voor ogen. Kwaliteit en duurzame resultaten zijn hierbij de twee primaire uitgangspunten van onze witgoedreparatieservice. Veel klanten zijn u al voorgegaan. En tot volle tevredenheid en conform hun specifieke wensen en eisen, dunkt Delta Witgoed Service.

Professionele reparatieservice

Ons bedrijf voorziet in een gedegen witgoedreparatieservice te DELFT. Onze ervaren servicedienst controleert of al uw witgoed nog goed functioneert. Mocht er naast de reparatie een bepaald onderdeel moeten worden vervangen, dan zorgen wij ervoor dat alles weer zo snel mogelijk naar behoren functioneert. Wij voeren daarbij intensieve reparaties uit voor een groot aantal topmerken. In principe kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparaties aan alle soorten witgoed. Hierbij kunt u denken aan vaatwassers, wasmachines, wasdrogers, koelkasten, diepvriezers, magnetrons, ovens, kookplaten en afzuigkappen. Ons bekwame team staat altijd voor u klaar voor het verlenen van onze professionele reparatieservice.

Onderhoudscontract

Wij garanderen een ongestoorde werking van uw witgoed door het afsluiten van een onderhoudscontract. Wilt u bijvoorbeeld zorgeloos gebruik kunnen maken van uw wasmachine, dan wordt deze jaarlijks nagekeken, gereinigd en ontdaan van vuil. Dit zorgt ervoor dat de levensduur van uw apparaat verlengd wordt en dat er geen kortsluiting kan ontstaan. Wat voor heel andere problemen zorgt. Wij realiseren voor u een veiliger en langduriger functioneren van uw witgoed.

Aankoopadvies

Is uw droger aan vervanging toe? Heeft de vaatwasser ineens aparte kuren? Of overweegt u de aanschaf van een heel nieuw witgoedapparaat? Vraag ons eerst om advies over de huidige staat van uw machine. Vaak is reparatie namelijk al de uitkomst, en dit scheelt aanzienlijk in de kosten. Is reparatie echter niet meer mogelijk en wilt u overgaan tot het kopen van een nieuw apparaat, dan kunnen wij u van gedegen advies voorzien betreffende de beste merken met het zuinigste verbruik. Want duurzaamheid is ook in de witgoedbranche van groot belang.

Adres
Schieweg 15
2627AN Delft
(Noord 5)

Correspondentieadres
Postbus 102
2600 AC Delft

Telefoon
06-520 55 000


WhatsApp of SMS-melding reparatie
06 - 520 55 000
Reparatie Delta Witgoed

Verkoop witgoed

Naast het repareren en onderhouden van witgoedapparatuur verkopen wij ook de nieuwste topmerken. Wij kunnen vanuit een breed assortiment elke type aan huis leveren. Ook denken wij graag met u mee over welk merk uw voorkeur geniet. En met onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd van een correcte aanbeveling voorzien.